Väskor av Josef Frank..Jag har skrivit rätt många inlägg om formgivaren Josef Frank och hans tyger men jag känner att dessa väskor är värda ett eget inlägg. Svenskt tenn har tagit Josef Franks texilmönster och gjort väskor och sminkväskor av dem och de är verkligen helt tidlösa och underbara anser jag! Väskorna kostar runt 1500:- och det kan det verkligen vara värt för att få en del av svensk formhistoria.


     

1 kommentar

Ugglor - en ny favorit!På senaste tiden har jag, precis som många andra, blivit väldigt förtjust i ugglor i olika skepnader. På inreda.com kan man köpa denna lilla söta ljusstaken som jag direkt blev väldigt förälskad i. Det är en ljusstake för smala ljus från Madam Stoltz och den är gjord i aluminium.Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om djuren från Züny, men de är värda att nämna igen, särskilt ugglan som är min favorit! Det roliga med denna lilla ugglan är att den är väldigt tung och att den bara finns i begränsad upplaga. Priset ligger runt 465 :-
0 kommentarer

En pajform med prickar!Idag är det verkligen ett helt fantastiskt väder ute och det enda jag vill göra är att ligga ute på altanen med en bra bok. På sommaren fylls ju även trädgårdslandet och träden i trädgården med frukter som är perfekta att göra paj med och paj är någon som jag verkligen tycker om! Tyvärr blir inte mina pajer riktigt så perfekta som TV-kockarnas blir och då kan en lite roligare pajform vara toppen för att väga upp pajens utseende :-)Jag älskar de prickiga pajformarna från GreenGate, de är så söta i sina pastellfärger och med sina vita prickar. Det är en ungsfast form med vågig kant som tål både ugn, micro och maskindisk och de är helt perfekta nu på sommaren för att göra äppelpaj eller liknande i! Denna pajformen ligger runt 250 :-/st.

5 kommentarer