Snö, en modern klassikerJonas Bohlin och Thomas Sandell ligger bakom den moderna klassikern Snö från 1994. Snö är en förvaringsmöbel som har urfrästa handtag. Snö finns i 8 färger och i många kombinationer för att det skall finnas nått för alla.


Snö av Jonas Bohlin och Thomas Sandell.
Bild lånad av:svenssons.se

0 kommentarer

Flowerpot - en ny färgglad favorit!

Lampan flowerpot är designad av den väldigt framgångsrika Verner Panton och den finns i fyra olika utförande och i ett antal olika färger. Flowerpot är gjord i lackerat stål och har en transparent sladd och priset ligger mellan 1800-6000 :- beroende på vilket utförande man väljer.

Det jag själv tycker är så roligt med dessa lampor är att de är så färgglada och i ett vitt rum så blir dessa ett blickfång. De går även att använda till mycket, lampa över köksbordet, i fönstret eller jämte sängen.

 Flowerpot VP1

 Flowerpot VP2

 Flowerpot VP3

Min egen favorit är den lila versionen
Flowerpot finns även som en utomhusversion som kallas för Flowerpot garden

0 kommentarer

Stringhyllan...en favorit i repris

Ingen som är intresserad av inredning har nog kunnat missa stringhyllans framfart. Stringhyllan introducerades 1949 och  blev snabbt en favorit och är nu återigen en storsäljare. Stringhyllans gavlar ger den sin speciella karaktär och den ska ge intrycket av en stege som klättrar uppför väggarna.Det speciella med Stringhyllan är att den går att skräddarsy och finns i många olika utföranden och färger. Den är enkel att sätta samman och även enkel att bygga till om du vill ha en större variant. Du väljer själv vilken höjd gaveln skall ha, hyllängder och färger. Gavlar finns i vitt, grått, svart och plex och hyllplan finns i björk, valnöt, ek, vitt och svart.

Jag gillar själv stringhyllan som heter String Pocket som finns i olika färger och jag skulle själv vilja en röd variant. Priset för denna varianten är rätt förmånligt då det ligger på 945:-0 kommentarer