Nyhet från Pappelina!

Pappelinas platsmattor är otroligt lättplacerade tycker jag. De passar lika bra i hallen som i sovrummet som i köket och de finns i väldigt många utföranden och färger. En nyhet som precis kommit till butikerna är Pappelinas Asta och jag älskar den i färgen Lime!
 
Förstora bildenFörstora bilden
Bilder lånade av svenssons.se
 
 
Asta finns i tre olika storlekar; 180 cm, 270 cm samt 360 cm. Den finns även i fem olika fäger och priset ligger från ca 1100-2200 beroende på storlek.
 
Förstora bildenFörstora bilden
Bilder lånade av Svenssons.se
Pappelina
1 kommentar

Ännu en sångfågel

 
Kay Bojesen är en av mina favoriter bland formgivare och jag har flera av hans färgglada sångfåglar. Nu har det släppts en modell till som kallas för Alfred och den är inte helt lik de andra eftersom denna fågel är i ljust och mörkt ekträ och därav inte lika färgglad som de övriga fåglarna.
 
 
Redan på 1950-talet formgav Bojesen sångfåglarna men det är först under de senaste åren som de har tagits i produktion. Namnen på fåglarna kommer från Bojesens familj och Alfred är döpt efter ett av hans barnbarn. Priset på sångfågeln Alfred är ca 899kr.
 
 
 
Bojesen Dansk design
0 kommentarer

Nyhet från Skultuna

Bild lånad av svenssons.se
 
Ljusstakarna Lunar från Skultuna ger ett otroligt fint sken och nu när det är mer mörkt ute än ljust kan man ju inte få nog av olika ljusstakar.
 
Bild lånad av royaldesign.se
 
Ljusstakarna är tillverkade i mässing och finns i flera olika utföranden. Lara Bohincs har fått sin inspiration till dessa ljusstakar från motorvägarna i Japan. Priset ligger mellan 500-800kr. 
 
Bilder lånade av royaldesign.se
 
 
 
 
0 kommentarer