Verner Pantons 1-2-3 Serie...
1973 skapade Verner Pantons sittmöbelserie 1-2-3 stora rubriker och nu finns den i produktionen igen. Serien har även utvecklats till att även innehålla två nya utföranden som loungefåtölj och som matsalsstol. Det som är likt för stolarna är att de är otroligt bra utformade och flexibilitet, produktion och komfort har varit i åtanke när de skapats. Stolarna ser väldigt smidiga ut och jag gillar den luftiga och snirkliga designen extremt mycket.


1 kommentar

Aiko matta - en ny favorit!Aiko mattan som är designad av Gunilla Lagerhem Ullberg för Kasthall är helt underbar! Mattan är inspirerad av den japanska kulturen och har ett tryckt mönster på den vävda Häggå-kvalitet. Namnet Aiko är ett japanskt flicknamn och betyder älskat barn och det vackra mönstret på mattan ger en ombonad känsla. Aiko finns i tre färger; plum, silk och octane.

Aiko plum är min personliga favorit!

 

0 kommentarer

Control ger dig kontrollI vanliga fall tycker jag ofta att liggfåtöljer är rätt onödiga, de tar mest upp en massa plats och är rätt klumpiga. Men när jag såg liggfåtöljen Control så var min första tanke att jag ville lägga mig i den direkt, den såg helt enkelt väldigt inbjudande ut. Control är designad av Jens Juul Eilersen och är en liggfåtölj som skiljer sig från många andra liggfåtöljer eftersom den är ställbar. Du kan lätt reglera huvud-, rygg- och benstöden så att de blir precis som du vill ha dem och den är även väldigt lätt att flytta på grund av att benen fungerar som en fjäder med hjul. Controll går att få i många olika färger på lädret och priset ligger runt 23 000:-0 kommentarer