En snedvriden favorit!

För att vara en person som inte gillar att tända ljus så har jag väldigt många lyktor och ljusstakar. När jag senast var inne i en inredningsbutik och botaniserade runt så inhandlade jag denna roliga ljusstaken som kallas för distortion.
 
Bild lånad av lannamober.se
 
Distortion är gjord av en blandning av marmor och harts och dess snedvridna form är framtagen genom ett 3D-redigeringsprogram. När jag ser på denna ljusstaken så tänker jag lite på Alice i underlandet. Jag har ju sedan tidigare ljusstakarna Wonderland som är inspirerade av just Alice i underlandet och denna känns som en enklare version av dessa.
 
Bild lånad av rum21.se
 
Höjden på denna skapelse är ca 25 cm och den finns i färgerna grått, rosa, petrol, svart och vitt. Jag valde själv den gråa modellen men jag tycker faktiskt inte att den ser helt grå ut utan jag skulle nog mer säga att den är grå/grön. Priset är 299kr.
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Peep från Zweed

Förstora bilden
Bild lånad av Svenssons.se
 
Här om dagen så såg jag skåpet Peep för första gången och det blev kärlek vid första ögonkastet! Jag älskar den asymmetriska designen som ändå blandas med de raka linjerna.
 
Bild lånad av svenssons.se
 
Peep finns i flera olika modeller och färger och min egen favorit är skåpet C3 i vitt för den tycker jag har en lagom storlek. Den är 147cm bred och 70cm hög och jag tycker att den skulle passa perfekt i mitt vardagsrum med en PH 2/1 på och nån liten inredningsdetalj från Bojesen
 
Bild lånad av lauritz.se
 
Förstora bilden
Bild lånad av Svenssons.se
 
 

                                       

peep zweed
0 kommentarer

Sunburst - en färgklick på väggen

 Bild lånad av miljogarden.se
 
Väggklockor är något jag faktiskt aldrig haft men när jag såg denna klockan började jag direkt planera in vart jag skulle kunna ha den! Jag tycker att den är riktigt snygg i sin design och även att den finns i lite roliga färger gör ju inte saken värre.. Jag älskar saker med färg och mycket mönster!
 
Bild lånad av rum21.se
 
Sunburst är designad av George Nelson och kommer i många olika färger och material, samtliga har quartzurverk. Priiset ligger från cirka 3000kr och uppåt beroende på vilket materail den är gjord i.
 
.Bild lånad av rum21.se
Nelson Sunburst
0 kommentarer