Nyhet designad av Louise Campbell

Grundidén med pendeln LC shutters var att skapa en lampa med väldigt få processer och det är därför den bara har en skärm. Lampan har kommit fram genom tre grundprocessen vilka är: skärmen är svarvad och sedan är mönstret pressat på och senare är den målad.


                      Bild: lannamobler.se

LC shutters är gjord av mattvit aluminium men trots dess hårda material så ger den ett mjukt intryck anser jag. Den finns i två varianter: en hel vit och en vit med färgklickar. Priset ligger kring 3 700:-

1 kommentar

Happy Days kakfat - som en droppeHappy Days Kakfat Med Lock, Blå
När jag först såg detta fat på royaldesign.se förstod jag inte riktigt vad det var men jag tyckte att den blåa färgen var helt underbar! Fatet är gjort av akrylplats, designat av Matz Borgström och leveratören är Sagaform. Det finns i ett flertal färger och det kommer med ett lock.

Happy Days Kakfat Med Lock, Grön
0 kommentarer

Serien Make Up - snygga?                                             
Åsa Jungnelius har skapat serien Make Up som bland annat består av läppstift och nagellack. Min blogg är ju min önskelista och jag brukar sällan skriva om saker som jag inte tycker är fina...men nu var jag tvungen. Alla har ju olik smak så det finns säkert några som tycker att dessa är läckra men jag är inte en av dem. Eller så är det bara att jag inte kan finna någon plats där det känns att dessa hade passat i mitt hem :-)
0 kommentarer